TACK för mig och GOTT NYTT ÅR!

Mina 12 år som kommunalråd har gått vansinnigt fort. Alla ni delaktiga i denna resa har gett mig så fantastiskt mycket, det är alla er jag kommer minnas med tacksamhet resten av mitt liv. Det är ni som har gjort det värt det – alla långa dagar och sena kvällar, tiden har tack vare er rusat iväg och helt plötsligt är vi här.

Det har frågats ”vilka beslut är du mest stolt över?” Jag började skriva ner några och insåg att på 12 år blir det väldigt många, det är ingen som orkar läsa om dem och vid närmare reflektion så är jag stolt över i princip alla beslut, har alltid haft som ambition att göra mitt bästa för kommunen och gå ”all-in”. Ibland vinner man och ibland förlorar man, precis som i det övriga livet.

Det har varit en riktig förmån att få verka i demokratins tjänst som kommunalråd och vara delaktig i kommunens utveckling, det är en fantastiskt fin kommun och plats på jorden. Jag är övertygad om att min efterträdare och hela den nya kommunstyrelsen kommer fortsätta utveckla den. Inom politiken är man inte alltid överens, men målet har vi gemensamt – att Gnosjö kommun ska växa hållbart. Önskar och hoppas att det tillåtande goda samtalsklimatet inom politiken består.

Man kan skriva hur mycket som helst, kan prata hur mycket som helst men det viktigaste är att något blir gjort eller som nu, att budskapet kommer fram.

Nu gör jag som Mark Twain skrev (fritt tolkat):
-Jag kastar förtöjningarna, seglar bort från den säkra hamnen. Fångar passadvindarna i seglen. Utforskar. Drömmer och upptäcker.

Jag påbörjar en ny resa, i en annan roll på en annan väg… Ännu en gång ett stort TACK!

/Markus

PS. Heja Frölunda! (alltid retar det nån)

facebook Twitter Email