God fortsättning på 2018!

Äntligen ett nytt år, vi lämnar det gamla bakom oss och är ett år klokare.

Vi går in i valåret med energi och en vilja att förändra. Vi har under senaste mandatperioden lyckats med mycket trots att vi är i opposition.

Vi har sett till att både socialen och skolan fick stora tillskott inför detta året, högern försökte först med ”inte en krona till..” men fick ge sig efter att vi från den rödgröna oppositionen visat vägen och vi kan nu glädjas åt ytterligare tillskott med en tilläggsbudget som kommer inom ett par månader. Det har betydelse vilken regering vi har i Sverige, det går bra för Sverige och det ska komma alla till del.

Ännu en gång har vi stoppat hemsjukvårdsavgifterna – man blir inte mindre sjuk för att man blir fattigare… Högern kommer sannolikt att försöka återigen att införa avgift för hemsjukvården, den enda garantin för att det inte sker är att fler röstar på Socialdemokraterna i Gnosjö.

Vår motion om garantibelopp inom äldre och funktionshinderomsorgen bifölls och nu har vi stärkt upp de med de allra lägsta inkomsterna. Vi anser att vi ska ta hand om varandra.

Vi kommer under våren att redovisa hur vi Socialdemokrater levt upp till våra vallöften från förra valet och vi hoppas samtliga övriga partier gör detsamma!

Nu går alla partier in i ”val-läge” och utspelen kommer dugga tätt fram till valdagen där det ena partiet kommer försöka överträffa det andra, vi Socialdemokrater kommer fortsatt under året presentera våra förslag för hur vi kan få ökad tillväxt i Gnosjö kommun – i hela Gnosjö kommun. Med tillförsikt ser vi framemot valrörelsen som vi hoppas kommer bli reko i vår kommun, en valrörelse där det politiska samtalet handlar om åsikter – inte om enskilda personer. Ett samtal som handlar om kommunens invånares bästa och hur vi handskas med deras förtroende.

Kamrater, meningsmotståndare och väljare, vi Socialdemokrater är redo, är ni?

God fortsättning på 2018!!!

 

facebook Twitter Email