Ett stort tack till alla…

Vi vill tacka alla väljare som röstat på oss, trots att vi backar i kommunvalet i Gnosjö och ser ut att tappa ett mandat är vi Socialdemokrater fortsatt det största partiet.
Vi vill även passa på att tacka alla partimedlemmar och sympatisörer som hejat på oss och gett energi till alla valarbetare. Dessutom vill vi rikta ett stort tack till alla övriga partier i Gnosjö kommun som fört en riktigt schysst valkampanj som fokuserat på det egna partiets politik och för den goda anda vi haft när vi kampanjat tillsammans.

Det preliminära valresultatet ser ut som följer:

S – 11 mandat (-1)

 

V –  1 mandat (+1)
———————-
SD – 6 mandat (+1)
———————–
M – 8 mandat (+1)
KD – 5 mandat (-1)
C – 4 mandat (+1)
———————–

Totalt sett har restalliansen (eftersom L inte har en kommunlista)  17 mandat mot oppositionens 18, det gör att läget i Gnosjö-politiken är oförändrat om valnattens resultatet står sig, och inget av de traditionella blocken får majoritet. Vi Socialdemokrater menar att för att klara möta de utmaningar kommunen står inför så krävs det ett stabilt majoritetsstyre, vi menar att blockpolitiken är skadlig såväl för kommunens som regionens och landets utveckling – vi är alltid starkare tillsammans! Det är tid att samarbeta – på riktigt!

 

 

facebook Twitter Email