Politiker och pekpinnar

Igår den 2:a September hade kommunstyrelsen sammanträde, ett förslag om en ny telefonrutin diskuterades. Det var på tiden, den gamla var från 2002 och en del har hänt sen dess. I förslaget till rutin har man smugit in att privata mobiltelefoner ej får användas. Det avsnittet ville vi Socialdemokrater stryka, vi är framtidspartiet och det blir än tydligare idag. All form av kommunikation är av godo och vi misstror inte de kommunanställda. Tvärtom vi vet att de trots allt gör sitt bästa varje dag för kommunen och dess invånare. Alliansen visade sitt rätta ansikte och stod fast vid att förbjuda användande av privat mobiltelefon,  de säger en sak – gör en annan. Allt snack om att politiker ska lägga sig i mindre är bara tomma ord.

Förslaget har ej heller arbetstagarorganisationerna fått yttra sig om. Det är inte första gången man försöker kringå detta i sin iver att visa handlingskraft.

Ett exempel på konsekvens är en ensamstående förälder som jobbar inom hemtjänsten, dennes barn blir akut sjukt och ska få tag på mamma eller pappa, hur får barnet tag på sin förälder?

Alliansen visar med tydlighet sin syn på arbetstagare, 1800-talet ringde och ville ha tillbaka sin människosyn. Vi Socialdemokrater är framtidspartiet – alliansen är historia!

Den 14/9 är det Du som avgör vilket samhälle vi ska ha!

 

facebook Twitter Email