Berry visade vägen framåt!

Socialdemokraterna i Gnosjö bjöd in Berry Lilja (S) kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Vaggeryds kommun. Vi lyssnade in hur de bedrev arbetet i opposition under förra mandatperioden vilket gjorde att Socialdemokraterna i Vaggeryd tog över makten efter valet 2010.

Berry berättade om hur Socialdemokraterna i Vaggeryd målmedvetet och strategiskt arbetade från ord till handling i fråga efter fråga.

Vi diskuterade strategier och fick tips om hur vi kan utveckla vårt arbete i Gnosjö. Det var mycket intressant och lärorikt, nu är förvisso alla kommuner olika men vi har fått nya uppslag och kommer att fortsätta vässa vårt arbete, för ett rättvisare Gnosjö där vi fortsatt tydligt visar på att en annan väg är möjlig.

Nu har vi påbörjat arbetet för att på alla nivåer tydliggöra skillnaderna mellan majoriteten och oppositionen, det ska inte råda några tvivel om vilka det är som har de bästa förslagen och som kan skapa förändring i Gnosjö kommun.

Det är vi Socialdemokrater som står för Rättvisa, Jämlikhet och Solidaritet.

Nästa utbildningslördag är den 17/3, då kommer vi att vässa våra kunskaper i kommunallagen. Vi ska alltid vara steget före!

facebook Twitter Email